نمای آلومینیومی با بهترین کیفیت توسط تیم حرفه ای ” آرازنما ” اجرا می گردد. با یک طراحی زیبا ، ساختمان شما را منحصر به فرد می کنیم.

یکی از سبک های جدید برای طراحی نمای سازه ها ، نماهای آلومینیوم است. این نما از جهات مختلفی به سایر نماها مانند نماهای سنگی و سرامیکی و چوبی و … برتری دارد. البته هر یک از نماها ، طرفداران خاص خود را دارد.

این نما برای اولین بار برای یکی از ساختمان های واقع در کشور آلمان ، اجرا شد. پس از گذشت سالها از ابداع این نما به استفاده از آن تمایل زیادی نشان داده شد تا آنجا که امروزه بسیاری از سازه ها دارای نمای آلومینیوم یا کامپوزیت هستند.

جذابیت نماهای کامپوزیت

نمای آلومینیومی دارای جذابیت های زیادی است. کارشناسان و مهندسان به چندین دلیل استفاده از نمای کامپوزیت را توصیه می کنند :

برخی از مشکلات نمای کامپوزیت

اجرای این نما دارای مزایای زیادی است اما استفاده از آنها ، چندین مشکل هم دارد :

– اجرای این نما برای برج های بلند توصیه نمی شود. زیرا آلومینیوم دارای ضخامت کمی است. در ارتفاعات قطعاً وزش باد با سرعت بالایی صورت می گیرد و این مسئله موجب تغییر شکل نمای کامپوزیت در ارتفاعات می شود.

– اگر ورق های کامپوزیت با رنگ های کوره ای رنگ شده باشند و با رنگ های استاتیک رنگ نشده باشند ، گرد و غبار را به خود جذب نموده و این مسئله موجب کثیفی نما می شود.

بیشتر بخوانید: نمای Thermowood

انواع کامپوزیت آلومینیوم

نمای آلومینیومی با استفاده از ورق های آلومینیومی مختلفی اجرا می شود. ورق های کامپوزیت به لحاظ کاربرد به چندین نوع تقسیم می شوند. آلیاژهای آلومینیوم این ورق ها ، تنوع زیادی دارند. لایه میانی آنها که غالباً از جنس پلی اتیلن هستند ، متنوع هستند. دسته بندی ورق های کامپوزیت ممکن است بر اساس ضخامت ورق ها باشد. دسته بندی دیگر ورق های کامپوزیت ممکن است بر اساس نوع پوشش سطح ورق ها باشد.

این ورق ها را می توان با توجه به فناوری اجرای رنگ دسته بندی نمود :

دسته اول این ورق ها بدون داشتن هیچگونه لایه محافظی بر روی آلومینیوم ، قابل اجرا و پیاده سازی هستند. هیچ یک از عوامل فرسایشی ، موجب آسیب دیدن ورق ها نمی شوند. این ورق ها نه تنها برای نمای خارجی بلکه برای نمای داخلی ، قابل استفاده هستند.

دسته دوم این ورق ها که برای نمای آلومینیومی هم مورد استفاده قرار می گیرد ، دارای پوشش محافظتی PVDF هستند که در واقع نوعی رزین هستند. ویژگی این رزین این است که دارای لایه پلیمری هستند. عنصر فلوئور موجود سبب ماندگاری رنگ سطح ورق و مقاومت بسیار بالای آنها در برابر عوامل فرسایشی و آسیب زا می شوند. رنگی که با رزین ترکیب می شود ، مستقیماً بر روی آلومینیوم قرار نمی گیرد. پیش از رنگ آمیزی آلومینیوم ، لایه رنگ آستر پلی اورتان بر روی ورق ها زده می شود و پس از آن لایه رنگ اصلی زده می شود. در واقع این ورق ها ، دو لایه رنگی دارند.

دسته سوم این ورق ها از پوشش Nano- PDF برخوردار هستند. این ورق ها مانند رزین های PVDF هستند. اما یک لایه سوم هم دارند که بر روی لایه رزین پی وی دی اف زده می شود. این لایه دارای تفاوت هایی از نظر ساختار مولکولی با سایر رزین ها هستند. در نتیجه این ورق ها ، گرد و غبار و آلودگی را به خود جذب نمی کنند.

نمای آلومینیومی

کاربردهای نمای آلومینیومی چیست ؟

ساختمان های اداری ، ساختمان های مسکونی ، فرودگاه ها ، کارخانه ها ، مراکز آموزشی ، ساختمان های ترمینال ها ، مراکز تفریحی و گردشگری و … از جمله مکان هایی هستند که می توان نمای کامپوزیت را برای آنها اجرا کرد.

از ورق های آلومینیوم کامپوزیت می توان در صنعت ، دکورسازی ، ساختمان سازی و … استفاده نمود. استحکام خوب این ورق ها ، وزن بسیار کم آنها ، برشکاری و سوراخکاری راحت آنها ، مقاومت بالا در برابر حرارت ، مقاومت بالا در برابر آب و … موجب شده است که کاربردهای این ورق ها بسیار زیاد باشد و در حوزه های مختلفی از جمله طراحی و اجرای نما از آنها استفاده کرد.

اجزای نمای کامپوزیت چیست ؟

اجرای نمای آلومینیومی نیازمند ورق های آلومینیوم ، لایه رنگ پلی استر ، چسب ، لایه پلی اتیلن ، رنگ نانو ، پوشش محافظ و … است. اجرای این نما به شکل های مختلفی ، امکان پذیر است. برخی از نصابان از روش L و برخی دیگر از نصابان از روش H برای نصب این نما استفاده می کنند. انتخاب روش نصب به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد که مجریان و نصابان حتماً به این موارد توجه خواهند داشت.

قیمت نمای آلومینیومی

نمای کامپوزیتی ، یکی از مقرون به صرفه ترین نماها می باشد که به دلیل اقتصادی بودنش مورد توجه اغلب افراد است. هزینه اجرای این نما بر اساس نوع ورق های آلومینیوم ، ضخامت ورق های آلومینیوم ، نوع رنگ به کار رفته برای ورق های آلومینیوم ، چگونگی زیرسازی کار ، کیفیت یراق آلات به کار رفته و … مشخص می شود.

” آرازنما ” ، یک تیم حرفه ای و مجرب است که با توجه به جدیدترین سبک های اجرای نما به طراحی و اجرای نمای سازه شما با مناسب ترین هزینه اقدام می کند. اگر همزمان به کیفیت و هزینه ها توجه دارید ، آرازنما را برای طراحی و اجرای نمای سازه خود انتخاب کنید. زیباترین ها و جذاب ترین ها را از ما بخواهید.

بیشتر بخوانید: نمای سمنت برد